Het team van Baren & zo

Verloskundigen en assistenten met passie voor hun vak
 

Team van ervaren verloskundigen

Marlies Keizer-Koers

Annemieke Smits

Martine van den Brink- van Zetten

Alyssa van der Zon

Jorte Vrensen

Lees meer

Mijn naam is Marlies Koers en ik ben sinds 2013 verloskundige. Waarom ben ik verloskundige geworden? Ik vind het elke keer een grote eer om stellen te begeleiden in deze bijzondere periode in het leven. Mijn hart gaat sneller kloppen van een band opbouwen met mensen. Ik hoop dat jullie genoeg vertrouwen krijgen in dit wonderlijke proces van (opnieuw) ouders worden. Ik wens jullie een hele fijne zwangerschap, bevalling en kraamtijd. Ik kijk er naar uit om jullie te ontmoeten!

Marlies beter leren kennen? Lees hier het interview. 

BIG nummer: 69917620103

 

Lees meer

Als verloskundige en als lactatiekundige ben ik altijd onder de indruk van de kracht van vrouwen. Wat ik belangrijk vind, is dat jullie gehoord worden en dat jullie later met mooie herinneringen terug denken aan deze bijzondere periode in jullie leven. Met mijn vakkennis en ervaring bied ik jullie de kaders en handvatten waarbinnen jullie je eigen pad kunnen lopen. Zie mij als jullie gids bij dit grote avontuur.

Annemieke beter leren kennen? Lees hier het interview.

BIG nummer: 59003974103

 

Lees meer

Mijn naam is Martine van Zetten en sinds 2016 werkzaam als verloskundige. Vanaf september 2017 ben ik bij Baren & zo gaan werken. Verloskunde is in mijn optiek een fantastisch vak, waar vele aspecten naar voren komen. Ik vind het erg mooi en bijzonder om het proces te zien die vrouwen en hun partners doormaken gedurende de zwangerschap, bevalling en kraambed. Als verloskundige mag ik hiervan getuige zijn en zorgen voor een goede begeleiding in dit proces.

Martine beter leren kennen? Lees het interview hier!

BIG nummer: 69921077203

 

Lees meer

Mijn naam is Alyssa van der Zon. In 2021 heb ik mijn eindstage volbracht bij Baren & zo en hierna mocht ik het team komen versterken. Verloskunde vind ik een mooi, aangrijpend en uitdagend vak. Iedereen is anders en heeft verschillende behoeften en wensen. Ik zet mij in om passende zorg te bieden in deze bijzondere maar soms ook kwetsbare periode. Het kunnen bijdragen als verloskundige tijdens de zwangerschap, de bevalling en de kraamtijd zorgt voor voldoening en plezier in mijn werk.

Ons team van gedreven assistentes

Angelique Steenbruggen

Meer over Angelique
Ik ben Angelique Steenbruggen en ben geboren en getogen in Deventer. Al 25 jaar getrouwd en heb 2 zonen. Sinds augustus ’18 werk ik 3 dagen/week bij de leukste verloskundigenpraktijk uit Deventer! Na het behalen van mijn doktersassistente diploma heb ik eerst met plezier 14 jaar bij de poli Gynaecologie/Verloskunde gewerkt in het Deventer Ziekenhuis. Ik ben ontzettend blij met deze kans om dicht bij de mensen te staan die de meest bijzondere periode van hun leven in gaan. Ik vind het zelf erg belangrijk dat men zich op het gemak bij ons voelt, en zal dan ook zeker graag bijdragen aan een fijne, vertrouwde sfeer. Ik wens jullie alvast een hele fijne zwangerschap toe!

Brigitte Linthorst

Meer over Brigitte
Ik ben Brigitte Linthorst en werkzaam bij Baren & zo sinds 2009, ik ben verpleegkundige en heb de kraamspecialisatie gedaan. Ik heb 16 jaar op de kraamafdeling in het ziekenhuis gewerkt. Kwaliteit van zorg vind ik belangrijk en mensen moeten zich veilig en thuis voelen. Persoonlijke wens voor jou: een zwangerschap overkomt je en een bevalling onderga je. Daar heb je geen invloed op, maar genieten kun je van een bijzondere periode!

Manon Zandbergen

Meer over Manon
Ik ben Manon Zandbergen, getrouwd en moeder van 4 prachtige kinderen. Ik heb zelf 12 jaar als verloskundige gewerkt, maar ben hiermee gestopt. Ik vond de combi te zwaar met het gezin. 9 jaar geleden zijn wij vanuit Delft terug verhuisd naar Rijssen. Hier ben ik zo’n vijf jaar geleden begonnen om als assistente in verschillende praktijken waar te gaan nemen. Dit bevalt mij erg goed! Ik zou het erg fijn vinden als ik in mijn rol als assistente een stukje gezelligheid en een vertrouwd gevoel kan brengen tijdens jullie zwangerschap. Maar ook als het nodig is, een luisterend oor. Mijn wens voor jullie: een zorgeloze zwangerschap/bevalling en kraambed waar je met een tevreden gevoel op terug kan kijken!

Mirjam Papendrecht

Meer over Mirjam

Ik ben Mirjam Papendrecht. Na meer dan 34 jaar als verloskundige te hebben gewerkt, ben ik in 2021 met pensioen gegaan. Ik val sporadisch in als assistente bij Baren &zo, bijvoorbeeld in de vakanties. 

Anna Cramer

Meer over Anna

Hoi, ik ben Anna. Ik werk sinds 2021 als backoffice assistente bij Baren&zo. Ik zorg bijvoorbeeld dat alles op voorraad is en doe andere praktische taken zodat mijn collega’s fijn kunnen werken. Daarnaast doe ik andere regel zaken en houdt ik de social media en website bij. 

Onze deskundige experts

Naast onze eigen complete verloskundige zorg, heb je ook de mogelijkheid om gebruik te maken van de deskundigheid van andere experts. Je kunt vrijblijvend een consult inplannen bij onze vrouwencoach, fysiotherapeut, diëtist of voetreflextherapeut in eigen praktijk.

Martine Wagemans

Martine Wagemans

Vrouwencoach

Met meer dan 14 jaar werkervaring op medisch en sociaal gebied als verloskundige is Martine Wagemans gestart als Vrouwencoach. Veel vrouwen kampen met onzekerheden, angsten en sombere gevoelens rondom zwanger worden, zwanger zijn, bevallen en het moederschap. Met haar achtergrond en expertise begrijpt zij de context waar jij in zit. Martine is er gewoon voor jou.

Chantal Dijkman

Chantal Dijkman

Voetreflextherapeute

Heb je last van stress, slecht slapen, of zwangerschapsklachten als misselijkheid en braken? Door een massage van je voeten te nemen, kunnen je klachten verminderen of zelfs weggaan. Vraag onze assistente naar de mogelijkheden.

Sytske Siebelink

Sytske Siebelink

Fysiotherapeut

Als algemeen fysiotherapeut met werkervaring op het gebied van ZwangerFit, Fysiofit, obesitas en bekkenklachten kan Sytske jou helpen tijdens de zwangerschap.

Om de week op woensdag middag, tussen 13:30 en 17:00 ben je van harte welkom.

 

Daphne Roskam

Diëtist 

Daphne heeft eens per vier weken op donderdag een spreekuur op de praktijk. Hier kan je terecht met al je vragen over voeding.

“Fijne, goede begeleiding gehad bij mijn 3 kinderen. Nooit getwijfeld over advies of kunde van alle medewerkers. Altijd een afspraak mogelijk. Als er telefonisch contact was, werd ik altijd serieus genomen. Goede verloskundige praktijk!”
Renée Rook

“Erg warm ontvangen en een super team. Er word echt naar je geluisterd. Van telefoongesprekken tot gesprekken op de praktijk en huisbezoekjes. Wij zullen jullie bij iedereen aanbevelen. Geweldige dames! Dank jullie allemaal voor de goede zorgen.
Dylan, Eveline en Mido

“Wat een fijne en lieve mensen! Ze staan altijd voor je klaar en ze hebben een luisterend oor. Heb het erg fijn bij ze gehad. Helaas bij allebei de zwangerschappen door verwezen naar het ziekenhuis. Maar ik mocht ze altijd bellen en stonden altijd voor me klaar. Zeker een hele dikke aanrader. Bedankt lieve mensen!”
Sharon Baltus - van Tongeren

“Ik heb 2 kindjes en van alle 2 was ik bij Baren &zo, is me super goed bevallen. Ze doen het super: je kunt ze ten alle tijden bellen, ook midden in de nacht kwamen ze! Gewoon echt super.”
Carina Bijsterbosch

“Super fijn team. Alle aandacht en tijd, luisterend oor. Bij alle drie mijn kids hier geweest, bij de laatste werd ik overgedragen aan de gyn. Na de bevalling kwam de VK na haar avond dienst nog even om het hoekje kijken. Een enorm fijne tijd gehad. En ik beveel deze praktijk ten zeerste aan!”

Anoniem - zorgkaartnederland.nl