Het team van Baren & zo

Verloskundigen en assistenten met passie voor hun vak
 

Team van ervaren verloskundigen

Ingrid Kiezebrink

 
Meer over Ingrid

Ik ben Ingrid Kiezebrink en werkzaam bij Baren &zo sinds 1998. Verloskunde is een dynamisch vak, wat niet alleen begeleiden van aanstaande ouders inhoudt, maar achter de schermen ook veel aandacht vraagt. Een gezonde moeder en een gezond kind door intensief samen te werken met collega verloskundigen, gynaecologen, kinderartsen, kraamverzorgenden en jeugdverpleegkundigen is de mooiste beloning! Wat ik mooi vind aan het vak is de trotse blik van een moeder die net na de bevalling haar kind vasthoudt. Persoonlijke wens voor jou: Volg altijd je hart, dat klopt altijd!

Meer weten? Lees hier een interview met Ingrid om haar nog beter te leren kennen!

Marlies Koers

 
Meer over Marlies

Mijn naam is Marlies Koers en ik ben sinds 2013 verloskundige. In 2015 kwam ik fulltime werken bij Baren & zo. Naast verloskundige ben ik ook bevoegd in het klieven van de tongriem van een pasgeboren baby. Waarom ben ik verloskundige geworden? Ik vind het elke keer een grote eer om stellen te begeleiden in deze bijzondere periode in het leven. Mijn hart gaat sneller kloppen van een band opbouwen met mensen. Ik hoop dat jullie genoeg vertrouwen krijgen in dit wonderlijke proces van (opnieuw) ouders worden. Ik wens jullie een hele fijne zwangerschap, bevalling en kraamtijd. Ik kijk er naar uit om jullie te ontmoeten!

Graag contact met Marlies? Je kunt haar mailen op marlies@barenenzo.nl

Marlies beter leren kennen? Lees hier het interview.

Annemieke Smits

 
Meer over Annemieke

Als verloskundige en als lactatiekundige ben ik altijd onder de indruk van de kracht van vrouwen. Wat ik belangrijk vind, is dat jullie gehoord worden en dat jullie later met mooie herinneringen terug denken aan deze bijzondere periode in jullie leven. Met mijn vakkennis en ervaring bied ik jullie de kaders en handvatten waarbinnen jullie je eigen pad kunnen lopen. Zie mij als jullie gids bij dit grote avontuur.

Graag contact met Annemieke? Je kunt haar mailen op annemieke@barenenzo.nl

Annemieke beter leren kennen? Lees hier het interview.

Mirjam Papendrecht

 
Meer over Mirjam

Ik ben Mirjam Papendrecht, sinds 1987 verloskundige. Na mijn schooltijd wilde ik een medisch vak leren, liefst zelfstandig en verantwoordelijk, en zo kwam ik op ‘Verloskunde’. Ik heb in het Academisch Ziekenhuis in Utrecht gewerkt en daarna op de Opleiding voor Verloskundigen in Heerlen. De laatste jaren werk ik parttime in loondienst bij Baren & zo. Ik heb nooit spijt gehad van mijn keus: het is een prachtig beroep. Je bent deel van een bijzondere periode in het leven: zwangerschap, de geboorte van een klein mensje. Blijdschap en zorgen wisselen elkaar af voor de aanstaande ouders. Ik help jullie graag in de zwangerschap om met vertrouwen de bevalling en jullie nieuwe leven in te gaan.

Graag contact met Mirjam? Je kunt haar mailen op mirjam@barenenzo.nl

Meer te weten komen over Mirjam? Bekijk hier het interview.

Martine van Zetten

 
Meer over Martine

Mijn naam is Martine van Zetten en sinds 2016 werkzaam als verloskundige. Vanaf september 2017 ben ik bij Baren & zo gaan werken. Verloskunde is in mijn optiek een fantastisch vak, waar vele aspecten naar voren komen. Ik vind het erg mooi en bijzonder om het proces te zien die vrouwen en hun partners doormaken gedurende de zwangerschap, bevalling en kraambed. Als verloskundige mag ik hiervan getuige zijn en zorgen voor een goede begeleiding in dit proces.

Graag contact met Martine? Je kunt haar mailen op martine@barenenzo.nl

Martine beter leren kennen? Lees het interview hier!

Ons team van gedreven assistentes

Angelique Steenbruggen

 
Meer over Angelique
Ik ben Angelique Steenbruggen en ben geboren en getogen in Deventer. Al 25 jaar getrouwd en heb 2 zonen. Sinds augustus ’18 werk ik 3 dagen/week bij de leukste verloskundigenpraktijk uit Deventer! Na het behalen van mijn doktersassistente diploma heb ik eerst met plezier 14 jaar bij de poli Gynaecologie/Verloskunde gewerkt in het Deventer Ziekenhuis. Ik ben ontzettend blij met deze kans om dicht bij de mensen te staan die de meest bijzondere periode van hun leven in gaan. Ik vind het zelf erg belangrijk dat men zich op het gemak bij ons voelt, en zal dan ook zeker graag bijdragen aan een fijne, vertrouwde sfeer. Ik wens jullie alvast een hele fijne zwangerschap toe!

Brigitte Linthorst

 
Meer over Brigitte
Ik ben Brigitte Linthorst en werkzaam bij Baren & zo sinds 2009, ik ben verpleegkundige en heb de kraamspecialisatie gedaan. Ik heb 16 jaar op de kraamafdeling in het ziekenhuis gewerkt. Kwaliteit van zorg vind ik belangrijk en mensen moeten zich veilig en thuis voelen. Persoonlijke wens voor jou: een zwangerschap overkomt je en een bevalling onderga je. Daar heb je geen invloed op, maar genieten kun je van een bijzondere periode!

Manon Zandbergen

 
Meer over Manon
Ik ben Manon Zandbergen, getrouwd en moeder van 4 prachtige kinderen. Ik heb zelf 12 jaar als verloskundige gewerkt, maar ben hiermee gestopt. Ik vond de combi te zwaar met het gezin. 9 jaar geleden zijn wij vanuit Delft terug verhuisd naar Rijssen. Hier ben ik zo’n vijf jaar geleden begonnen om als assistente in verschillende praktijken waar te gaan nemen. Dit bevalt mij erg goed! Ik zou het erg fijn vinden als ik in mijn rol als assistente een stukje gezelligheid en een vertrouwd gevoel kan brengen tijdens jullie zwangerschap. Maar ook als het nodig is, een luisterend oor. Mijn wens voor jullie: een zorgeloze zwangerschap/bevalling en kraambed waar je met een tevreden gevoel op terug kan kijken!

Onze deskundige experts

Naast onze eigen complete verloskundige zorg, heb je ook de mogelijkheid om gebruik te maken van de deskundigheid van andere experts. Je kunt een gratis en vrijblijvend een consult inplannen bij onze diëtiste, vrouwencoach of bekkenfysiotherapeut in eigen praktijk.

Marjolein Former

Meer over Marjolein
Ik ben Marjolein Former. Geregistreerd Bekkenfysiotherapeut MSPT. Mijn aandachtsgebieden zijn: Bekken- en lage rug klachten, bekkenbodem klachten, medical taping en Dry Needling bekken-buik-bil regio. Lees hier wat ik voor jou kan betekenen.

Martine Wagemans

Meer over Martine
Ik ben Martine Wagemans en sinds 2018 ben ik naast verloskundige ook vrouwencoach. Ik begeleid vrouwen die uit balans zijn door zwangerschap(swens), baring of het jonge ouderschap. Meer weten? Klik hier.

Linda Roskam

Meer over Linda
Ik ben Linda Roskam. Een gedreven, hulpvaardige, doortastende diëtiste, met als aandachtsgebieden: diabetes, ondervoeding en kanker. Ik geniet erg van mijn werk als diëtiste! Het mooiste vind ik het om mensen te helpen met al hun voedingsvragen en het aanbrengen van een verandering in het eet- en leefpatroon.

Lees hier meer over wat Linda voor jou kan betekenen in je zwangerschap.

“Fijne, goede begeleiding gehad bij mijn 3 kinderen. Nooit getwijfeld over advies of kunde van alle medewerkers. Altijd een afspraak mogelijk. Als er telefonisch contact was, werd ik altijd serieus genomen. Goede verloskundige praktijk!” Renée Rook

“Erg warm ontvangen en een super team. Er word echt naar je geluisterd. Van telefoongesprekken tot gesprekken op de praktijk en huisbezoekjes. Wij zullen jullie bij iedereen aanbevelen. Geweldige dames! Dank jullie allemaal voor de goede zorgen. Dylan, Eveline en Mido

“Wat een fijne en lieve mensen! Ze staan altijd voor je klaar en ze hebben een luisterend oor. Heb het erg fijn bij ze gehad. Helaas bij allebei de zwangerschappen door verwezen naar het ziekenhuis. Maar ik mocht ze altijd bellen en stonden altijd voor me klaar. Zeker een hele dikke aanrader. Bedankt lieve mensen!” Sharon Baltus - van Tongeren

“Ik heb 2 kindjes en van alle 2 was ik bij Baren &zo, is me super goed bevallen. Ze doen het super: je kunt ze ten alle tijden bellen, ook midden in de nacht kwamen ze! Gewoon echt super.” Carina Bijsterbosch

“Het team van Baren &zo: Is professioneel, is toegankelijk, voelt warm, is doortastend. Stelt je op je gemak, pakt door waar nodig en is Laagdrempelig. Een topteam! Wij zijn tevreden over de dames van Baren &zo en komen graag terug mocht er een broertje of zusje voor Banou komen.” Norie Waenink