De Go Cosy bestaat uit een superzacht hoeslaken met geïntegreerde deken en past in (bijna) iedere kinderwagen. Doordat hoeslaken en deken met elkaar verbonden zijn heb je niets anders meer nodig om je baby een comfortabel gevoel in de kinderwagen te geven. In een handomdraai doe je de Go Cosy om het matrasje van de kinderwagen en kun je lekker op pad met je kindje.

baby in kinderwagen met de go cosy winter versie

Praktisch

De Go Cosy is eenvoudig en praktisch in gebruik door de ritssluiting aan de voorkant waardoor je je baby makkelijk in en uit de Go Cosy / kinderwagen haalt. Dankzij het innovatieve ontwerp heeft je baby een geborgen gevoel. De zachte, elastische stof sluit mooi aan rond het bovenlichaam van de baby, wat veel pasgeboren baby’s een fijn gevoel vinden omdat het doet denken aan de geborgenheid van de baarmoeder.

Aan de onderzijde is de Go Cosy iets wijder, waardoor de baby genoeg bewegingsvrijheid heeft en lekker kan trappelen met de voetjes. Bij het gebruik van een los dekentje trappelen baby’s vaak de voetjes bloot, maar dit kan niet gebeuren bij de Go Cosy omdat hier de deken aan het hoeslaken verbonden is. Bloot getrappelde voetjes zijn dus verleden tijd dankzij de Go Cosy.

Veilig

Een ander belangrijk aspect van de Go Cosy is veiligheid. De baby kan namelijk niet de deken omhoog, over het hoofd trekken, omdat deze aan het hoeslaken verbonden is.

De vele voordelen die de Go Cosy biedt is voor zowel de baby als ouder een fijne oplossing voor een heerlijke wandeling met de kinderwagen.

De Go Cosy is beschikbaar voor verschillende seizoenen, verdeeld in zomer, lente/herfst en winter. We gaan ervan uit dat je de Go Cosy circa 6 maanden gebruikt en daarom hebben we het volgende adviesschema opgesteld.

GeboortemaandGo Cosy
JanuariWinter
FebruariLente/Herfst
MaartLente/Herfst
AprilZomer
MeiZomer
JuniZomer
JuliLente/Herfst
AugustusLente/Herfst
SeptemberWinter
OktoberWinter
NovemberWinter
DecemberWinter

Met de code Barenenzo15 krijg je 15% korting op je aankoop! Kijk snel op de website van AKY Baby!


Verder lezen? Kijk dan eens hier voor allemaal tips over de eerste weken na de geboorte van de baby.