In deze blog kun je meer lezen over Youha en de borstkolven die zij aanbieden. Ook vertellen ze wat meer over hun draadloze handsfree kolf! Lees hieronder meer…

Youha ontwikkelt al ruim 15 jaar borstkolven, moeder- en babyaccessoires en is wereldwijd toonaangevend. Talloze moeders en specialisten omarmen de slimme en kwalitatief hoogwaardige producten. Als ouders hebben wij tijdens de eerste prille dagen na de bevalling van ons eigen kind zelf de voordelen van Youha ervaren. Youha gaf ons na een uitgebreide zoektocht de juiste hulp en comfort. Een verademing. Overtuigd van de meerwaarde zochten we contact met Youha en werden wij in 2022 exclusief distributeur voor het merk Youha in de Benelux.

Naast het brede assortiment wat Youha te bieden heeft, zijn ze het meest bekend van de draadloze borstkolven. Deze draadloze borstkolven zijn inmiddels erg populair omdat het de (toekomstige) moeder enorm veel gemak en comfort geeft tijdens de borstvoeding en het kolven. In deze blog vertellen wij kort iets over twee varianten borstkolven van Youha, namelijk:

Youha The Ins – Gen 1 en Gen 2 borstkolf met app

Ervaar de vrijheid van draadloos en discreet kolven. De Youha Gen 1 en Gen 2 zijn het optimale on the go kolfapparaat. Krachtig, compact en veilig. Met behulp van Nederlandstalige My Youha App bedien je de borstkolven eenvoudig met de app of handmatig. Door de zachte en ergonomische eigenschappen geven de Youha borstkolven een comfortabele en ontspannen kolfervaring. Youha levert veilige en klinisch geteste producten, die voldoen aan alle relevante kwaliteits- en veiligheidsnormen.

De montage van de borstkolven is eenvoudig en volledig snoerloos. En de bevestiging gaat in een handomdraai. Binnen no time zijn de borstkolven aangelegd. Snel en efficiënt kolven. Ook onderweg of op het werk. De melk vang je op in de bijgeleverde opvangcups en schenk je over in een flesje of Youha bewaarzakje. Ben je nou nieuwsgierig geworden en wil je er meer over lezen? Kijk dan op de website van Youha tussen hun borstkolven assortiment: https://youha.nl/collections/borstkolven

Youha helpt (toekomstige) moeders graag bij een optimale en prettige kolfervaring. We zien het als onze missie om zoveel mogelijk moeders te helpen in bij het geven van borstvoeding, zoals wij zelf zijn geholpen. Zelfverzekerder, discreter en comfortabeler kolven binnen handbereik. Reken op Youha. Bij elke stap tijdens de borstvoeding.

Indien je vragen hebt, neem gerust contact op met onze klantenservice via de website van Youha.

Liefs,
Youha Nederland


Meer lezen over het geven van borstvoeding? Kijk dan eens hier!