Wij hebben sinds kort een nieuwe diëtist op de praktijk! Daphne zal eens per vier weken op donderdag een spreekuur hebben op de praktijk. Hier kan je terecht met al je vragen over voeding.

Wie ben ik?

Hoi, ik ben Daphne! 31 jaar en woonachtig in Deventer, moeder van James (een kleine ondeugd). Daarnaast gek op voeding en lekker koken. Ik ben graag bezig met gezondheid en het werken met mensen. Mij vind je regelmatig met mijn neus tussen de boeken ook vind ik het heerlijk om lekker op stap te zijn met mijn gezin. En vanaf heden ben ik ook elke 4 weken te vinden bij Baren&Zo!

Maatwerk

Een behandeling bij de diëtist is altijd maatwerk. Voor een goede begeleiding tijdens de zwangerschap zal de diëtist tijdens het eerste gesprek dan ook veel vragen aan je stellen. Dit zijn onder andere vragen over je algehele gezondheid en je vragen met betrekking tot voeding rondom de zwangerschap. Ook je voedings- en leefgewoonten, je verwachtingen en vooral je wensen kun je met ons bespreken. Daarna maakt de diëtist, samen met jou, een plan van aanpak en stelt een persoonlijk voedingsadvies voor je samen, aangevuld met tips en ideeën, om tot jouw persoonlijk voedingspatroon te komen.

Wat doe ik als diëtist?

Ik ben werkzaam op verschillende locaties in Deventer en omstreken waaronder het Medisch Centrum Singel en Gezondheidscentrum Sint Jozef. Tijdens mijn werk als diëtist, zie ik veel verschillende doelgroepen waardoor ik breed geschoold ben. Ik zie veel mensen met ondervoeding, darmproblemen, overgewicht, diabetes mellitus, CVRM en longziekten o.a. COPD. Maar je kan bij mij terecht met alle vragen rondom voeding, zo ook met voedingsvragen over zwanger worden, zwangerschap en niet onbelangrijk de kraamtijd en herstel na een bevalling. Vind je het daarna lastig om te bepalen wat voor een voeding je kindje nodig heeft in de periode van 0-2 jaar, dan kan je ook bij mij terecht, ik help je graag!

Interesse in een afspraak?

Ik ben om de 4 weken op donderdagmiddag voor spreekuur aanwezig op de verloskundige praktijk. Komt dit niet uit dan werk ik op onderstaande dagen vanaf mijn andere locaties:

  • Medisch Centrum Singel. Aanwezig: woensdag en donderdag
  • Gezondheidscentrum Sint Jozef. Aanwezig: vrijdag

Je kan eenvoudig een afspraak maken via ons afsprakenbureau 088-4253600 en website www.dietheek.nl . Voor vragen kan je ook contact opnemen via de email: info@dietheek.nl en d.roskam@dietheek.nl

Vergoeding mogelijk

In 2022 wordt dieetadvisering voor 3 uur, per kalenderjaar, vergoed vanuit de basisverzekering. Let op! Deze gaan wel ten koste van jouw eigen risico. Als dit niet voldoende is, dan wordt er ook in diverse aanvullende verzekeringen dieetadvisering vergoed. Kijk in de polis van jouw zorgverzekering of jij in aanmerking komt voor deze aanvullende vergoeding. 


Kijk voor meer informatie op www.dietheek.nl

Graag meer lezen over voeding tijdens de zwangerschap? Kijk hier.