Yes: eindelijk kunnen we het vertellen! Marlies heeft meegewerkt aan het boek ‘Eet als een expert – zwanger!’ Het boek is het vierde deel in de serie ‘I’m a Foodie presents’. In Eet als een expert – zwanger! wordt wetenschappelijke onderbouwde informatie en praktische tips gegeven aan vrouwen die zwanger willen worden én zijn over welke voeding het beste is voor moeder en kind. We laten zien dat je met een beetje creativiteit en omdenken de sushi, carpaccio en alcohol helemaal niet zult missen!

Wat is er allemaal te lezen in het boek Eet als een expert – zwanger?

  • Welke kaas kun je veilig eten?
  • Wat zijn de risico’s van teveel koffie drinken, een glas alcohol, rauwe vis of filet americain?
  • Hoeveel vis moet je eten om voldoende visvetzuren binnen te krijgen en hoe doe je dat als vegetariër?
  • Wat kun je doen tegen de misselijkheid?
  • Wat kun je doen bij een ijzertekort? Heb je een (multi)vitaminesupplement nodig? Wanneer trek je aan de bel bij je verloskundige?
  • Wetenschappelijk onderbouwde adviezen, maar ook praktische tips van ervaringsdeskundigen, diëtisten en verloskundigen.
  • Met 60 recepten: gezonde recepten om voldoende vis, ijzer, en vezels binnen te krijgen. Heerlijke alternatieven voor alcoholische drankjes en ongezonde cravings. Plus maaltijd-prep voor na de bevalling!

Wie heeft Eet als een expert – zwanger! geschreven?

Het boek is geschreven door het I’m a Foodie team. I’m a Foodie is onafhankelijk en heeft geen banden met de voedingsindustrie. Ze ontwikkelen deze producten om jou te inspireren om gezonder te gaan eten. Je steunt hen door het kopen van het boek. Verder hebben er (kinder)diëtisten, voedings- en gezondheidswetenschappers, verloskundigen en ervaringsdeskundigen meegeschreven.

Het boek Eet als een expert – zwanger bestellen?

Dat kan! Via de website van I’m a Foodie kun je het boek al pre-orderen! Zodoende ben je zeker van een exemplaar bij de lancering. Het boek kost 24,50 euro.

Verzending staat gepland half juni 2019.

Maar er is meer…!

Ter ere van de lancering organiseert I’m a Foodie een inhoudelijk symposium voor verloskundigen en (kinder)diëtisten op vrijdag 14 juni.  Meer informatie volgt spoedig.