Zoals je misschien hebt gezien op onze Social Media kanalen, proberen we veel aandacht te hebben voor mensen die een kindje zijn verloren in de zwangerschap. Dit thema is belangrijk, wat er zijn veel moeders die een miskraam hebben gehad. Of een buitenbaarmoederlijke zwangerschap, of een abortus hebben ondergaan. 

Of misschien waren er embryo’s in een vruchtbaarheidstraject? Of verloor je de helft van je tweeling? Je kunt hier later nog veel last van hebben. En wij merken dat er in deze maatschappij al snel van je wordt verwacht dat je weer doorgaat met je leven. Mensen in je omgeving kunnen zelfs vragen ‘of je er nou nog steeds mee bezig bent’. Het maakt dan niet uit bij welke termijn je je kindje bent verloren. Voor ons maakt dit geen verschil, hoe pril ook: we willen er graag met jou over blijven praten. Je bent meer dan welkom!

Nog een tip: heb je Spotify? Dan kun je de afspeellijst ‘Miskraambegeleiding Nederland’ direct beluisteren. Je kunt je als volger van deze afspeellijst aanmelden. Zo blijf je op de hoogte van de nieuwe liedjes die eraan toegevoegd worden. Misschien geeft het jou ook troost en steun.

Verder hebben we ook een inkijkexemplaar van het nieuwe invulboek van Miriam van Kreij op de praktijk. Dit is een waardevol (ver)werkboek voor ouders, met uitnodigende vragen, bemoedigende teksten en toegankelijke suggesties. Door het zelf in te vullen, wordt het een dierbaar bewaarboek. Vraag er gerust naar op de praktijk.

Heb je behoefte aan een luisterend oor? Je kunt ons altijd bellen op 0570-547488 of mail ons op info@barenenzo.nl.