Je geeft een boompje met een verhaal, een cadeau dat met je meegroeit. Daarnaast is het een fijn gevoel om de wereld een stukje groener te maken.

Vroeger was het traditie om iemand een boom cadeau te geven bij speciale gelegenheden, zoals een huwelijk. Ook bij de geboorte van een baby werd dit gedaan. Door het geven van een geboorteboom symboliseer je de wens dat het kind opgroeit en zich ontwikkelt in een gezonde groene wereld. De traditie zegt dat groei en ontwikkeling van kind en boom dezelfde lijn volgen.

Verwelkom een pasgeboren baby in jouw omgeving met een origineel kraamcadeau… en laat zien hoe belangrijk deze gebeurtenis voor jou is! Zou het niet geweldig zijn als later elk verjaardagsfeestje onder deze boom gevierd kan worden?

Het allerleukste: wij mogen zo’n geweldig Geboorteboompje inclusief cadeaupakket ter waarde van €50 weggeven!

Good to know:

 • De boompjes worden in een pot gekweekt en kunnen daarom vrijwel het hele jaar geplant worden.
 • Van elk verkocht boompje gaat €0,50 naar Nature for Kids. Zij leren kinderen in ontwikkelingslanden hoe je goed omgaat met de natuur.

Wat is de prijs?

 • Boompje in geschenkverpakking (het is nog een verrassing welke, bv appel, peer, berk)
 • Knuffelbeer
 • Kindertuingereedschap set
 • Kindertuinschort
 • Kindertuinhandschoenen
 • Luxe geschenkdoos

Wat moet je ervoor doen?

 1. Zorg dat je beide Facebookpagina’s leuk vindt: @geefeenboompje.nl en @barenenzo
 2. Like het Facebookberichtje op onze homepage
 3. Stort je hart uit en doe een poging tot ons te overtuigen waarom jij dit pakket moet winnen en wie je er blij mee gaat maken! Of…laat eronder in de comments weten wie volgens jou dit leuke cadeaupakket verdient.

Iedereen mag meedoen aan deze toffe winactie. Je hebt tot 28 februari 2019 om op FB te reageren. We zetten de winnaar of winnares op de Baren &zo website en op Facebook.

Liefs, team Baren &zo en de mensen van Geefeenboompje.nl


—> Inmiddels is de winnares bekend: lieve Marjolein Knol – van Amersvoort mag contact met ons opnemen om dit cadeau in ontvangst te nemen. Zij moest op 7 februari 2019 helaas onverwacht afscheid nemen van haar kleine dochtertje. We gunnen haar dit Geboorteboompje, zodat hij hopelijk elk jaar mag opbloeien. Ter herinnering aan dit lieve kleine sterrenkindje.