Door deel te nemen aan Moeders voor Moeders kun jij dit geluk delen en andere vrouwen helpen om ook zwanger te worden. Moeders voor Moeders zamelt urine in van zwangere vrouwen waaruit het hCG-hormoon wordt gewonnen. Van dit hormoon worden geneesmiddelen gemaakt om andere vrouwen te helpen ook zwanger te worden. Omdat we begrijpen dat de stap om deel te nemen in deze tijd misschien nét wat groter is, vinden we je een echte Supermom als je het toch doet.

Moeders voor Moeders stelt de veiligheid van jou en je kindje voorop en neemt daarvoor alle nodige maatregelen. En natuurlijk krijg je als bedankje de heerlijk zachte wikkeldeken van Moeders voor Moeders!!

FELICA

Felicia heeft tijdens de coronacrisis deelgenomen aan Moeders voor Moeders. Zelf is zij zwanger geworden dankzij IUI, zij weet dus als geen ander hoe belangrijk een deelname kan zijn. Moeders voor Moeders begrijpt dat de stap om deel te nemen nu misschien nét iets groter is, maar zijn je extra dankbaar en vinden je een echte Supermom als je het toch doet. Benieuwd hoe Felicia haar deelname in deze tijd heeft ervaren? Lees haar hele verhaal op de website van Moeders voor Moeders, door hier te klikken.

Word ook een Supermom! 

Zwanger zijn is fantastisch! Maar helaas niet voor iedereen vanzelfsprekend. Tegenwoordig heeft 1 op de 6 stellen namelijk moeite met zwanger worden. Een vruchtbaarheidsbehandeling kan voor hen de kans op een zwangerschap aanzienlijk verhogen. Tijdens zo’n behandeling maken artsen onder andere gebruik van medicijnen die het hCG-hormoon bevatten. Dit hormoon wordt gewonnen uit de urine van zwangere vrouwen. Ben jij net zwanger? Dan kun je jouw geluk delen! Klik hier om je aan te melden.

Wij vinden alle vrouwen die deelnemen aan Moeders voor Moeders echte Supermoms! Dat geldt zeker ook in tijden van corona waarin de drempel om deel te nemen misschien nét wat hoger ligt. De veiligheid van jou en je kindje staat bij ons altijd voorop en we nemen alle nodige maatregelen om ons aan de richtlijnen te houden. Dankzij jouw deelname kunnen wij samen andere vrouwen blijven helpen om ook zwanger te worden. En dat is het mooiste cadeau dat je kunt krijgen, toch? Meld je ook aan voor deelname aan Moeders voor Moeders.