In het kader van ‘stilstaan is achteruitgaan’, gaan we vrolijk door met nieuwe namen voorstellen! We zijn namelijk trots te kunnen vertellen dat we nog een geweldige samenwerking aangaan.  Diëtiste Linda Roskam, van Diëtheek Deventer, komt bij ons in de praktijk spreekuur doen op donderdagochtend.

Even voorstellen…

Linda is een gedreven, hulpvaardige, doortastende diëtiste, met als aandachtsgebieden: diabetes, ondervoeding en kanker. Ze geniet erg van haar werk als diëtiste. Het mooiste vindt zij het om mensen te helpen met al hun voedingsvragen en het aanbrengen van een verandering in het eet- en leefpatroon.

linda-roskam

Waarom een inloopspreekuur?

Je zwangerschap is een belangrijke tijd, want jij en je kindje hebben voldoende voedingsstoffen nodig om in conditie te blijven en goed te groeien. Je voeding speelt hierbij een cruciale rol. Een zwangerschap vraagt veel van je lijf. Daarom is het belangrijk dat je zo goed mogelijk voor jezelf en je kindje zorgt. Hiervoor heb je een zorgvuldig samengestelde en uitgebalanceerde voeding nodig, die past bij jouw leefstijl. Maar, we weten allemaal dat geen enkele vrouw gelijk is. Er zijn verschillende factoren die meespelen, zoals leefstijl, het verloop van de zwangerschap of bijkomende klachten die bepalen wat je kan/moet eten.

Heb je klachten zoals misselijkheid, een lage bloeddruk of juist een hoge bloeddruk? Vaak kun je met het aanpassen van je voeding klachten verminderen en soms zelfs helemaal voorkomen. Met de uitgebreide voedingskennis, medische kennis en een boel ervaring is Linda de aangewezen persoon om samen met jou te kijken of je dagelijks de beste voeding voor jou en je kindje binnenkrijgt.

Gratis en vrijblijvend

Wil je graag direct inzicht in je klacht of een check van jouw leefstijl, zonder gelijk een behandeltraject in te gaan? Dan is het diëtisten-inloopspreekuur bij Baren &zo voor jou de ideale oplossing. In 30 minuten stelt ‘onze’ diëtist Linda, gratis en vrijblijvend vast of zij je kan helpen bij de vragen of klachten die je hebt. Ze kijkt mee naar je leefstijl en dagelijkse voeding en adviseert over een eventueel vervolgtraject, bijvoorbeeld behandeling in haar praktijk of het raadplegen van een arts/specialist.

Voor wie is het inloopspreekuur bedoeld

Ben jij:

  • Zwanger met een hoge nuchtere glucose (5.2 of hoger)
  • Zwanger met een (te) hoog BMI
  • Zwanger en wil je niet teveel aankomen in je zwangerschap
  • Zwanger met ondergewicht
  • Zwanger en ben je (extreem) misselijk en kun je weinig eten
  • Zwanger en heb je klachten van hoge of lage bloeddruk
  • Zwanger en heb je een verslaving van energydrank (of M&M’s of…)
  • Zwanger met PCOS
  • Het afgelopen jaar bevallen en wil je die overtollige kilo’s kwijt na je bevalling
  • Dames met kinderwens

 Wat kun je verwachten?

Tijdens het eerste consult zal Linda met jou in gesprek gaan over je hulpvraag. Je voedingsgewoonten, gezondheid, medicijngebruik en je leef- en woonomstandigheden kunnen besproken worden. Met deze informatie, in combi met je gewicht, kan Linda je een advies geven dat past bij jou en je persoonlijke omstandigheden! Samen kun je een doel voor behandeling vaststellen en bekijken wat voor jou de beste weg is om dit doel te behalen. Is het voor jou niet nodig om een traject te starten, maar wil je alleen een leefstijlcheck doen? Dan ben je ook van harte welkom!

Het uitgebreide vraaggesprek en het onderzoek kunnen de basis zijn voor een behandelplan. Dieetadvies door een diëtist wordt vrijwel altijd gedekt door de basisverzekering én je krijgt 3 consulten vergoed per kalenderjaar.

Waar wacht je nog op?

Je bent van harte welkom! Voor het maken van een afspraak bij Linda, heb je GEEN verwijzing nodig van je huisarts. Je kunt bellen met onze assistente op 0570-650591 of mailen naar info@barenenzo.nl.

Het is ook niet nodig om nu ingeschreven te staan bij Baren &zo voor een behandeling bij Linda. Tot ziens bij ons in de praktijk; Ceintuurbaan 199, Deventer. Het spreekuur is van 08:30 tot 12:30.

Let op: De eerste mogelijkheden is donderdag 28 februari 2019