Ben jij op zoek naar babykleding in kleine maten? Voor jongens, meisjes, tweelingen of meerlingen? Bij Klein en Geliefd vind je prematuurkleding die past bij jouw kindje. In de webshop kun je online prematuurkleding kopen. Ook al zijn ze nog zo klein en kwetsbaar. Het is fijn als jouw kleintje er warm en geborgen bij ligt!

Mariekevbfotografie 5

Het ontstaan

Klein en Geliefd is opgericht in 2021 door mij, Serieke Zeilstra. Na een vroeggeboorte (29 weken) van onze dochter Aimée brak voor ons een intense periode aan. Kort na de geboorte van onze dochter vertelde de verpleegkundige van de NICU (Neonatologische Intensive Care Unit) dat wij iets tastbaars mochten neerleggen in de couveuse van Aimée. Een rompertje, geurdoekje of couveusedekentje. Iets van ons. Met onze geur. Voor herkenning en geborgenheid. Zo konden we toch iets voor Aimée betekenen. Het was niet eenvoudig om deze producten te vinden. Er is maar een beperkt aanbod, terwijl het zo waardevol is. Het voelde alsof dit het enige was wat ik als moeder voor haar kon doen.

Waar een zoektocht begon, is een nieuw idee ontstaan.

Ik wilde iets met mijn ervaringen. Iets kunnen betekenen voor andere ouders van een prematuur of dysmatuur kindje. Ik merkte dat ik van deze gedachte energie kreeg. Ik ben mijn hart gevolgd en het idee voor Klein en Geliefd verder gaan uitwerken. Een webshop waar ouders, familieleden en vrienden online prematuurkleding kunnen kopen. En andere producten voor deze bijzondere doelgroep!

Ons aanbod

Klein en Geliefd helpt jou om de juiste kleding te vinden voor prematuur of dysmatuur geboren baby’s. Een vroeggeboorte is vaak onverwachts en een onzekere periode breekt aan. Je hebt vaak nog geen weet van de producten die voor deze kleine baby’s bestaan. Klein en Geliefd is een webshop waar je online prematuurkleding kan kopen. Klein en Geliefd heeft niet alleen kleding, maar ook andere producten die je in deze periode goed kunt gebruiken. Denk bijvoorbeeld aan omslagdoeken, geurdoekjes en couveusedekentjes. Maar ook aan kraamcadeaus voor prematuren is gedacht. Want wat geef je als omgeving aan bekenden die net ouders zijn geworden van een prematuur geboren baby?

Afscheid bij de geboorte. Een ontzettende ingrijpende gebeurtenis. Klein en Geliefd heeft de kleding vanaf maat 32. Passende kleertjes, een kleine bijdrage aan een waardig afscheid voor jullie kindje.

Mariekevbfotografie 25
Voor alle 3 de geurdoekjes is de stof ‘to the moon’ gebruikt. Bij 1 doekje is deze print aan beide kanten gebruikt. De andere 2 doekjes zijn een combinatie van de print met een effen kleur. In dit voorbeeld is gekozen voor de kleuren off white en sand. 

Prematuurkleding

De kleding voor prematuur en dysmatuur kindjes is ontworpen vanuit een eigen ervaring. De prematuurkleding wordt vanuit liefde en met zorg voor jou gemaakt. We werken met zachte materialen en kwalitatief goede stoffen. Stoffen die je op 60 graden kunt wassen, iets wat vanuit de NICU gevraagd wordt. De prematuurkleding is zo ontworpen dat het past bij wat jouw kindje nodig heeft. Het is makkelijk in gebruik, waardoor het aankleden van jouw kindje, prematuur of dysmatuur, eenvoudig is. En nog belangrijker, het kost jouw kindje op deze manier zo min mogelijk energie. De prematuurkleding hebben we vanaf maat 32 op voorraad. En we gaan door tot en met maat 47.  

Contact

Klein en Geliefd is ontstaan vanuit een eigen ervaring. Mocht je advies willen of willen overleggen over wat je het beste kunt aanschaffen voor een prematuur of dysmatuur geboren baby dan denk ik graag met je mee! Schroom dan ook niet om contact met me op te nemen.

Mariekevbfotografie 61
 In dit lieve brievenbuscadeau vind je veel liefde, hoop en moed. Speciaal voor iedereen die wel een steuntje in de rug kan gebruiken. Een hart onder de riem voor kersverse ouders van een prematuur of dysmatuur geboren baby.

Klein en Geliefd is opgericht in 2021 door mij, Serieke Zeilstra. Na een vroeggeboorte (29 weken) van mijn dochter in 2020 brak voor ons een intense periode aan. Benieuwd naar ons verhaal van een prematuur geboren baby? Lees dan snel het verhaal van Aimée.

Klik hier.