EXTREMELY WICKED SPORT EVENT!

Lieve, stoere, sportieve dames opgelet. Vanaf vandaag lanceren we een mega leuk event (al zeggen we het zelf) en JIJ KAN ERBIJ ZIJN! Verloskundigenpraktijk Baren &zo meets BliX-EM, we go wild & we’re gonna be a STRONG SISTER!

Zoals jullie weten hebben verloskundigen Ingrid en Marlies vorig jaar mee gedaan aan de Strong Sister Run, dat was een leuke prestatie om te doen. Duizenden mannen en vrouwen die door de rivier de Regge waden, modder happen, over huizenhoge obstakels klimmen en onder netten door tijgeren. Hellendoorn en Nijverdal zijn 31 augustus en 1 september opnieuw in de ban van de StrongSisterRun en de Fisherman’s Friend StrongmanRun.

We gaan het opnieuw doen!!! En…. We zoeken JOU!

Ben jij:

 • Sportief + in voor een uitdaging?
 • (Recent) bevallen en eraan toe om weer sterk en fit te worden?
 • Iemand die al langer een Obstacle Run wil proberen, maar tot nu toe nooit durfde?
 • Een collega uit het werkveld die zich ook aangesproken voelt?
 • Iemand die graag onder deskundige begeleiding wil trainen, samen met de verloskundigen van Baren &zo?

MELD JE AAN, ZET DE KNOP OM EN KOM IN HET EXCLUSIEVE BAREN & ZO PARTNERTEAM!

Become a Strongwoman! Samen trainen en starten bij de StrongmanRun? Meld je aan voor ons speciale trainingsprogramma waarmee je topfit aan de start staat!

Wij (Martine, Marlies en Ingrid) gaan namelijk met alle gemotiveerde sisters de komende periode trainen voor de SSR, met ervaren trainers, zodat we straks fit aan de start staan als ‘Team Baren &zo’.  En als klap op de vuurpijl kun je ook nog deelnemen aan 4 te gekke SKILL events!

Woop woop, healthy en zelfverzekerd je zomer in gaan is nog nooit zó toegankelijk geweest! #BarenEnzoGoesSporty! Join jij jouw verloskundigen?

GIRLS ONLY

Zaterdag 31 augustus staat dus de StrongSisterRun op het programma, een echte girls day out met een compleet vernieuwd programma. Het thema is We’ve got the POWER! Naast de spectaculaire obstakelrun van 5KM met 20 obstakels en 2 hotspots óf het parcours van 10KM, met 30 obstakels en 4 hotspots staat er een volledig programma met workshops, verzorging en beauty, food & drinks en entertainment.

Liever aanmoedigen?

Ook voor toeschouwers wordt het een prachtig KIJKSPEKTAKEL. Via speciale fiets- en wandelroutes én de StrongmanRun Eventapp kunnen de runners op de hotspots worden gevolgd. Bij de hotspots zorgen de spectaculairste hindernissen en dj’s voor de goede sfeer. Daarnaast zijn er diverse foodtrucks, ijsfietsen en live foto en video updates in de app.

Wil jij ook PROFITEREN van het HELE EXLUSIEVE BAREN &ZO meet BLIX-EM & strong sister TRAININGSPAKKET?

Dit is wat je van ons krijgt:

 • We hebben 10 verschillende trainingen (!) voor je klaarstaan, alles om je perfect klaar te stomen voor deze obstakel-run. Iedereen is welkom, van beginners tot ervaren dames. Trainingen worden gegeven door de sportinstructeurs van BliX-Em.
 • deelname aan de 4 SPECIAL STRONG SKILLS EVENTS !
 1. Water & Zand op 25 mei
 2. Bos & Hindernissen op 29 juni
 3. Techniektraining op hindernisbaan op 20 juli
 4. Heuvels & Conditie op 18 augustus
 • Premium Ontvangst op de dag zelf
 • Een boel gezelligheid terwijl je aan je conditie en uithoudingsvermogen werkt

Hoe werkt het?

 1. Zet jezelf op aanwezig op ons te gekke FB evenement
 2. Mail naar marlies@barenenzo je naam én je e-mailadres, voor 1 juni 2019!
 3. Jij krijgt van ons de activatiecode voor een online klantenportaal, daarmee kun je het exclusieve trainingspakket aanschaffen
 4. Zo snel mogelijk starten met trainen met Ingrid, Marlies en Martine!
 5. Uiterlijk 31 mei 2019 sturen we de totale lijst met namen en e-mailadressen van het BAREN &ZO EXCLUSIVE TEAM naar de organisatie van de SSR
 6. Je krijgt als je met ons meetraint, een speciale MEMBERCODE per mail, om een leuke korting op de toegangsprijs van je kaartje te krijgen!
 7. Met deze unieke kortingscode kun je zelf, op de site van de SSR, jezelf aanmelden voor de Run en krijg je 10% korting op je inschrijfgeld.

NB: De 14 trainingen in dit pakket zijn in te zetten tot 31 augustus 2019.

Wat kost dit?

We vinden het helemaal te gek dat het gelukt is, want de normale prijs voor een dergelijk pakket is €120…. Maar de kosten zijn €62,50 als je via Baren &zo aanmeld en met ons meetraint!

Meer lezen?

Nog vragen naar aanleiding van bovenstaand verhaal? Mail of bel gerust!

Wil je meer lezen over de trainers van BliX-Em? Check  www.blix-em.nl of via FB:  BliX-EM  (@blixemsport). De site van de Strong Sister Run bekijken? Neem hier een kijkje.

Twijfel je of het verstandig is om mee te doen, omdat je kortgeleden bevallen bent? Laat een bodycheck doen bij BliX-Em!

We hebben er heeeeel veel zin in! Wie zien we snel?

Liefs en tot snel! Martine, Marlies & Ingrid