We gaan gewoon nog even door met nieuwe mensen voorstellen! We zijn namelijk trots te kunnen vertellen dat we nog een geweldige samenwerking aangaan.  Bekkenfysiotherapeute Marjolein Former, van fysiotherapie Borgele, komt bij ons in de praktijk spreekuur doen (om de week) op woensdagochtend.

Even voorstellen…

Marjolein is een zeer enthousiaste, vakkundige en bevlogen bekkenfysiotherapeute, met als aandachtsgebieden: bekken- en lage rugklachten, bekkenbodemklachten, medical taping en dry needling (bekken/buik/bil regio). Tevens is zij geregistreerd Bekkenfysiotherapeut MSPT.

Waarom een inloopspreekuur?

Zwangerschap en de bevalling zijn risico’s op het ontwikkelen van bekken- en bekkenbodemklachten. Uit onderzoek blijkt dat 67% – 89% van de zwangere vrouwen rond de 30e week van haar zwangerschap bekkenpijn ervaart. Door de bevalling bestaat het risico op het ontwikkelen van bekkenbodemproblemen. Rond 20 weken zwangerschap en 6 weken na de bevalling zijn belangrijke momenten op te screenen op deze klachten. Enkele voorbeelden van deze klachten, waarvoor je ook bij Marjolein terecht kunt!

Gratis en vrijblijvend

Wil je graag direct inzicht in je klacht, zonder gelijk een behandeltraject in te gaan? Dan is het fysiotherapie inloopspreekuur bij Baren &zo voor jou de ideale oplossing. In 30 minuten stelt ‘onze’ bekkenfysiotherapeute Marjolein, gratis en vrijblijvend vast of fysio je kan helpen bij de klachten die je hebt. Ze beoordeelt de klacht en adviseert over een vervolgtraject, bijvoorbeeld behandeling bekkenfysiotherapie of het raadplegen van een arts/specialist.

Voor wie is het inloopspreekuur bedoeld

Alle vrouwen met:

  • Bekkenpijn in de zwangerschap en/of na de bevalling
  • Bekkenbodemklachten in de zwangerschap en na de bevalling
  • Klachten aan het stuitje
  • Ongewild verlies van urine/ontlasting
  • Pijnklachten in de onderbuik, rond de anus, geslachtsdelen of hechtingen
  • Schaambot klachten
  • (Lage) rugklachten
  • Been/bilklachten
  • Klachten in relatie tot seksualiteit (pijn bij het vrijen).
  • Behoefte aan een postpartum nacontrole: Ben je 6 tot 8 weken geleden bevallen, en wil je graag een lichamelijke check of heb je last van bovenstaande klachten?

 Wat kun je verwachten?

Bij de eerste afspraak wordt uitgebreid ingegaan op je klachten om een goede indruk te krijgen van de aard en de ernst van de klachten en de mate waarin deze klachten jouw leven beïnvloeden. Je krijgt veel uitleg over de oorzaak en de gevolgen van jouw klachten en de samenhang met de functie van het bekken, de bekkenbodem en de bekkenorganen. Persoonlijke adviezen over drinken, voeding, houding en beweging, toilethouding en toiletgedrag horen daar ook bij. Het uitgebreide vraaggesprek en het onderzoek kunnen de basis zijn voor een behandelplan.

Je bent van harte welkom! Voor het maken van een afspraak bij Marjolein, heb je GEEN verwijzing nodig van je huisarts. Je kunt bellen met onze assistente op 0570-650591 of mailen naar info@barenenzo.nl.

Het is ook niet nodig om nu ingeschreven te staan bij Baren &zo voor een behandeling bij Marjolein. Tot ziens bij ons in de praktijk; Ceintuurbaan 199, Deventer. Het spreekuur is van 08:30 tot 12:30.


Ook interessant

Consult bij diëtiste voor, tijdens of na je zwangerschap? Klik hier!

Angst voor de bevalling? Plan een consult bij vrouwencoach Martine