Folders en Brochures

De verloskundige begeleidt je voor, tijdens en na je zwangerschap. Wij adviseren en ondersteunen je tijdens deze belangrijke periode. Wil je thuis nog eens rustig alles nalezen? Raadpleeg dan onderstaande folders om belangrijke informatie en adviezen te lezen over je zwangerschap en de bevalling.

De folders zijn samengesteld door de beroepsorganisaties van verloskundigen (KNOV), gynaecologen (NVOG), huisartsen (LHV), apothekers (KNMP), het RIVM en het Erfocentrum.

Klik op de onderstaande folders om ze te downloaden. Voor alle vertalingen klik hier.

Recente Artikelen

Even voorstellen: Robin Elise

Hoi, even voorstellen….Ik ben Robin Elise Schuur en ik ben eerstejaarsstudent Verloskunde aan de Verloskunde Academie Rotterdam. Vanaf vandaag maandag 23 april tot en met vrijdag 25 mei loop ik stage hier in de praktijk. Ik kijk er naar uit jullie te ontmoeten... Lees meer

Huidtherapie in de zwangerschap

Je lichaam levert tijdens de zwangerschap een topprestatie en verdient daarom extra aandacht en zorg. Het lichaam verandert en voornamelijk de huid zal veel veranderingen ondergaan, dit is voor iedere vrouw anders.

Lees meer

Doe mee met het grote zwangerschapsonderzoek!

Probeer je zwanger te worden, ben je zwanger of heb je in 2016, 2017 of 2018 een baby gekregen? Doe dan mee met het grote landelijke onderzoek van de AVROTROS-programma’s Hoe Bevalt Nederland en EenVandaag. De resultaten worden anoniem verwerkt en je maakt... Lees meer

Lees hoe je je zwangerschapsperiode zo aangenaam en veilig mogelijk kunt maken. Bekijk onze blog >