Omdat het er naar uitziet dat de groepsvoorlichtingen voor zwangeren voorlopig nog niet mogen, is het misschien fijn voor jullie om een cursus online te volgen. Gebruik de speciale Baren & zo code en krijgt 15% korting!

De cursus wordt gegeven door Annette Mijnheer, ze stelt zich hieronder aan je voor.

“Ik ben Annette Mijnheer. Ik ben al bijna 30 jaar werkzaam in het vakgebied van verloskunde. Eerst als verpleegkundige in Nederland, later als verpleegkundige in het buitenland, werkzaam voor Artsen Zonder Grenzen. Na de 1,5 jaar de HBO-opleiding tot zwangerschapsdocente van Samen Bevallen gevolgd te hebben, ben ik sinds 15 jaar zwangerschapsdocente voor de vereniging Samen Bevallen en werk ook als docent aan hun landelijke opleiding voor zwangerschapsdocentes. Regelmatig bezoek ik bijscholingen en congressen, om op de hoogte te blijven van de nieuwste ontwikkelingen op verloskundig gebied. Er wordt namelijk steeds meer duidelijk over de processen die spelen tijdens een zwangerschap, de bevalling en daarna.”

Dit was een super handige voorbereiding! Dank voor de duidelijke en nuchtere uitleg over wat er allemaal gaat komen of kan gaan gebeuren. Het heeft mij en mijn partner erg geholpen tijdens de bevalling.

Kelly

We mogen jullie 15% korting aanbieden op de cursus, die je kunt volgen in het

  • Nederlands
  • Engels
  • Frans
  • Pools
  • Arabisch.


Ook interessant: