Ben je zwanger en erg benieuwd hoe jouw kindje eruit ziet? Ga dan naar Fetura voor een pretecho. Zij bezorgen jou, je partner en jullie dierbaren een exclusieve sneak preview op jullie kindje!

Bij Fetura Verloskundig Centrum Deventer werken ze met een enthousiast en deskundig team echoscopisten. Ze geven heldere uitleg in duidelijke taal tijdens het maken van de pretecho. Ook wordt er gewerkt met de modernste apparatuur om de beste echo’s te maken. Dat doen ze in 2D, 3D en zelfs in 4D/HDlive: bewegende driedimensionale beelden van jouw kindje! Na het maken van de pretecho krijg je een USB-stick met beeldmateriaal en een set zwart-wit foto’s op high glossy papier.

Voor een pretecho heb je geen verwijsbrief nodig van ons. Houd er rekening mee dat een pretecho niet wordt vergoed door je zorgverzekeraar. Klik hier om het direct in te plannen!

Hoe bewaar je de pretecho’s?

De foto’s die je meekrijgt zijn uitgeprint op thermisch high glossy papier. Dit papier is warmte- en lichtgevoelig. Het is aan te raden de foto’s op een donkere plek te bewaren (in een fotoalbum of envelop). Leg de foto’s niet in het volle zonlicht, want dan vervagen ze. Het is ook niet verstandig om ze te lamineren; door de hitte worden de foto’s helemaal zwart! Een foto van een foto maken, inscannen of kopiëren kan wel.

Belangrijk om te weten

De echoscopist zal altijd zijn of haar uiterste best doen om je kindje zo duidelijk en mooi mogelijk in beeld te brengen. Helaas lukt het niet altijd om aan de verwachtingen te voldoen. Er kunnen namelijk beperkingen op de kwaliteit van de beelden zijn, factoren waar de echoscopist zelf geen invloed op heeft. Je moet dan denken aan:

  • de ligging en bewegelijkheid van het kindje in de baarmoeder
  • de positie van de placenta (moederkoek) in de baarmoeder
  • de hoeveelheid vruchtwater in de baarmoeder
  • de dikte van de buikwand van de moeder
  • vet, crème en oliehoudende producten op de zwangere buikhuid kunnen de beeldvorming beperken.

team-pretecho

Een afspraak maken

Voor het maken van een afspraak kun je contact opnemen met de assistente. Dit kan op telefoonnummer 0570-639215. Zij is bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 09:00 tot 13:00 uur. Ook kun je je aanmelden via de website van Fetura.

Tarieven

Voor actuele prijzen, klik hier.