Zoals jullie allemaal weten, is het over 3 weken Kerst.
We willen deze dagen vol licht en warmte niet ongemerkt voorbij laten gaan, dus zijn jullie allemaal op 24 december van harte welkom op de praktijk!
 
Het is een unieke gelegenheid om elkaar te ontmoeten en natuurlijk bij te praten. Je baby, peuter of kleuter showen? Vinden we ook heel erg leuk!
We hebben een echte kerstman en een kerstelfje, er kan een foto worden gemaakt van jullie Baren &zo-kleintje (alleen of op schoot). Ook hebben we een aantal echte schaapjes voor de kinderen geregeld, zodat ze deze kunnen aaien.
 
Naast vrolijke kerstmuziek, hebben we natúúrlijk ook warme chocolademelk met wat lekkers erbij…
Het lijkt ons super gezellig om lekker met jullie bij te kletsen, of je nou voor spreekuurcontrole komt, of gewoon even hoi komt zeggen. <3
Als kers op de taart hebben we ook nog een superleuke winactie, dus: we zien je graag 24 december 2018 aan de Ceintuurbaan 199! Je bent de hele dag welkom.
 
PS: Natuurlijk vinden wij het zelf ook fijn om bij onze familie te zijn tijdens de feestdagen, dus op 1e en 2e Kerstdag is er géén spreekuur. Voor bevallingen kun je ons natuurlijk wel bereiken. Ingrid werkt 1e Kerstdag, Marlies werkt 2e Kerstdag.