Wat je als moderne vader kunt verwachten (en doen!)

Meerdere keren per jaar organiseert Baren &zo populaire thema-avonden, masterclasses en workshops rondom zwangerschap en geboorte. Veelal zijn ze gericht op vrouwen. Daar moest verandering in komen! Daarom nodigen we je uit voor de workshop Vader op komst, met niemand minder dan Willem Bisseling als expert! Dat wordt gegarandeerd een bijzondere avond.

De workshop

Tijdens de workshop Vader op komst neemt ervaringsdeskundige Willem Bisseling aanstaande vaders (en moeders!) mee in de wereld van de zwangerschap. Toen zijn vriendin zwanger was liep hij heel erg tegen het gegeven aan dat vrijwel alle info volledig op de vrouw is gericht (de hele zwangerschapswereld wat dat betreft), terwijl de man van vandaag de dag behoorlijk meeleeft en meedenkt. Maar daar lijkt nog weinig plek voor. Daar moest wat hem betreft verandering komen.

De gemiddelde man zit nu eenmaal niet te wachten op tuttige en zoetsappige avonden waarin alleen maar in verkleinwoorden wordt gesproken…

Optimale voorbereiding voor vaders-in-wording

Mannen zitten net als vrouwen vol met vragen over wat ze kunnen verwachten. Het idee tijdens de workshop is om mannen mee te nemen per maand en te beschrijven wat er gebeurt. Dat is bij de man, maar ook bij de vrouw en de foetus. Hoe kunnen vaders-in-wording zich optimaal voorbereiden? Van inentingen tot zwangerschapsyoga, van erkennen tot weeën.

Wat is een bevalplan precies en wat moet je allemaal kopen bijvoorbeeld? 

De workshop zit boordevol handige tips, checklists en grappige verhalen speciaal voor aanstaande vaders.

Wie, wat, waar, wanneer

Bisseling bereidt je voor op de komst van je kind in handige to do’s, gelardeerd met geestige anekdotes vanuit zijn eigen ervaring. De avond is natuurlijk gericht op vaders, maar is ook erg leuk voor zwangeren, kraamverzorgenden, verloskundigen en andere geinteresseerden.

  • De workshop duurt ongeveer 1.5 uur
  • Entree is gratis!
  • Datum: 17 juli 2019
  • Tijd: 19:30
  • Waar: Hoofdkantoor Naviva Kraamzorg, Keulenstraat 19, Deventer.

Must read voor moderne vaders (en moeders!)

Naast expert in lezingen & workshops geven, is Bisseling ook auteur, literair agent en vader van een dochter. Hij schreef hij het boek Vader op komst. Geen flauw en stereotiep boekje, maar een geestig en oprecht verhaal. Hij vertelt over alles waar hij tegenaan liep tijdens de zwangerschap van zijn vriendin en waar aanstaande vaders rekening mee moet houden tijdens de zwangerschap. Daarbij schuwt hij de intieme verhalen niet.

Op 6 juni verschijnt Bisselings boek ‘Vader op komst’: Wat je als moderne vader kunt verwachten (en doen!)

Cheers!

Na de workshop is er uitgebreid de tijd om met elkaar bij te praten en te borrelen. Doe nieuwe contacten op en wissel ideeën uit. Uiteraard is Willem er ook.

Je kan het boek trouwens laten signeren voor je vrouw als ze niet mee is, zal ze leuk vinden!

Hey mama in spé!

Vindt jouw man de informatieavonden hier in de regio niet praktisch genoeg? Geef hem dan nu op voor deze workshop. Zo krijgt hij antwoorden op alle vragen die hij heeft: zakelijk, financieel, praktisch en emotioneel. Tijdens deze workshop wordt jouw man klaargestoomd voor de belangrijkste klus uit zijn leven. Het is tenslotte ook niet niks… 😉

Jij bent overigens zelf ook van harte welkom! Want volgens Willem is het voor vrouwen ook heel interessant om te zien hoe het perspectief van de man eruit ziet.

Over de expert

Willem Bisseling (1982) heeft Nederlandse taal en cultuur en literatuurwetenschap gestudeerd aan de Universiteit Leiden en haalde een master editing aan de Universiteit van Amsterdam. In 2006 begon hij als literair agent bij Sebes & Bisseling. Samen met Paul Sebes schreef hij Alweer een bestseller (2016).

Door de aanpak bij Sebes & Bisseling hebben ze een unieke positie in het (inter)nationale boekenvak. Klanten die ze begeleiden en vertegenwoordigen op zakelijk en artistiek vlak zijn o.a.: Karin Bloemen, Jeroen van Koningsbrugge, Beau van Erven Dorens, Isa Hoes, Thom Hofmann.


Graag horen we of je erbij kunt zijn! Je kunt daarvoor het contactformulier op de website gebruiken of een mailtje sturen naar events@barenenzo.nl