Hoi! 

Als nieuw gezicht stel ik mij graag even aan jullie voor. Mijn naam is Beau Wenting, ik ben 28 jaar en ik kom uit Enschede.
Tien jaar geleden ben ik aan de studie Pedagogiek begonnen en deze heb ik een aantal jaar geleden ook afgerond. Hierna ben ik eerst werkzaam geweest als onderwijspedagoog in het basisonderwijs en heb ik tot aan deze zomer bij een begeleidingsinstituut gewerkt voor jongeren van 12 t/m 18 jaar. 

Hoewel ik dankbaar werk heb mogen verrichten, bleef een onuitgesproken wens de afgelopen jaren aan mij knagen, namelijk: verloskundige worden! Van jongs af aan ben ik haast geobsedeerd (geweest) in alle facetten die in verband staan met zwangerschap en geboorte (zie de foto voor het bewijsmateriaal). Nadat ik (onverwacht) de gehele bevalling van mijn zusje en de geboorte van mijn nichtje mee heb mogen maken, is mijn wens enorm aangewakkerd. Na veel wikken en wegen heb ik vorig jaar besloten deze droom achterna te gaan, wat mij nu eerstejaars student Verloskunde maakt aan de VAR in Rotterdam. 

Ik vind het dan ook ontzettend leuk om te mogen aankondigen dat ik komende week en halverwege december mijn oriëntatiestages mag lopen bij Baren & Zo in Deventer. Jullie kunnen mij tegenkomen tijdens het spreekuur, (hopelijk) tijdens de bevalling en in de kraamtijd. Aangezien ik als jong kuiken om de hoek kom kijken bij dit prachtige vak, zal ik vooral op de achtergrond aanwezig zijn en laat ik het echte werk nu nog aan “mijn” collega’s over.


Ik kijk er enorm naar uit om jullie te leren kennen.

Mochten jullie om wat voor reden dan ook bezwaar, vragen of feedback hebben omtrent mijn aanwezigheid dan hoor ik dat heel graag. Daar heb ik alle begrip voor! Uiteraard kan dit ook gemeld worden bij de verloskundigen van de praktijk. 

Ten slotte zou ik graag nog een oproep willen plaatsen voor het “I See You”-stageproject dat ik dit jaar ga volgen.
Om me te leren verplaatsen in de gedachten, wensen en behoeften van vrouwen tijdens hun zwangerschap, bevalling en kraambed, zoek ik een aanstaande moeder die op dit moment maximaal 16 weken zwanger is. Ik ga graag samen met jou naar enkele controles bij de verloskundige, gynaecoloog of andere hulpverleners. Het is niet de bedoeling dat ik je zwangerschap controleer, want hier zijn andere stages voor. Deze stage is echt om te leren wat belangrijk is voor jou als aanstaande moeder tijdens de zorg. Buiten het feit dat je mij een geweldig leermoment biedt, kan ik voor jou een luisterend oor en een klankbord zijn voor de vragen die je hebt voor de zorgverlener. Om een goede verloskundige te kunnen worden vind ik het belangrijk om zo snel mogelijk te leren. Deze manier van achter de schermen kijken zou mij daar enorm bij helpen! Het gaat in dat geval om (minimaal) drie spreekuur-controles en (minimaal) één kraambed controle die ik bij mag wonen. 

Lijkt je dit leuk en heb je interesse, dan mag je dit bij mij en/of bij de praktijk melden. Ik ben te bereiken via het nummer 06-41079602 (uiteraard ook voor aanvullende vragen).  

Voor nu een heel fijn weekend gewenst en hopelijk tot volgende week!

Lieve groet, 

Beau